La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

Avís legal

Informació general

El Consell Redactor de La Intervia amb adreça info@laintervia.cat és el gestor i propietari del portal web La Intervia que es presenta en el domini www.laintervia.cat. La gestió és responsabilitat del Consell Redactor que decideix de forma assembleària quins continguts es publiquen.

Drets i ús del continguts

El Consell Redator de La Intervia defensa la informació i les llicències lliure. Per això tot el contingut creat es distribueix sota una llicència Creative Commons de reconeixement, no comercial i compartir igual CC BY-NC-SA.

Aquesta llicència implica que pots copiar, distribuir i comunicar públicament els nostres continguts de la web, utilitzar-los per fer-ne obres derivades sempre i quan els comparteixis amb la mateixa llicència, però sense fer-ne un ús comercial.

Has de tenir en compte que si utilitzes els nostres continguts has de reconèixer i citar l’autoria correctament i enllaçar-lo a la publicació original.

Accés i protecció de dades de caràcter personal

LaIntervia.cat utilitza galetes (‘cookies’) en algunes de les seves pàgines per recopilar informació estadística, emmagatzemar les seves preferències de navegació, etcètera. Aquestes dades no tenen cap més finalitat que la d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús de la web i en cap cas, doncs, es fan servir per obtenir dades personals que permetin la identificació de persones físiques concretes. L’usuari/a té la possibilitat de configurar els navegadors d’internet o instalar ginys que permetin obtenir un millor coneixement i control de les galetes i del seu rastre anòmim durant la navegació en el portal.

Responsabilitat legal amb els continguts

Tant l’accés a aquesta pàgina web, com l’ús que se’n pugui fer de la informació i els continguts inclosos en la mateixa, serà de l’exclusiva responsabilitat de l’usuari/a.

El Consell Redactor de La Intervia es reserva el dret de modificar els continguts del web i d’eliminar-los, així com també de limitar o impedir l’accés ja sigui temporalment o definitiva, sense notificació prèvia.

El Consell Redactor de La Intervia no es fa responsable de l’accés tècnic, del resultat obtingut o de la informació o dels continguts d’altres pàgines web a les quals remet o amb les quals es pugui enllaçar des d’aquest portal. No pot garantir que el portal i el servidor estiguin lliures de virus pel que no es fa responsable dels danys o perjudicis que es puguin causar per aquestes anomalies o qualsevol altra d’indole tècnica.

La publicació de continguts al portal es realitza mitjançant persones col·laboradores (a partir d’ara Col·laboradores) externes al Consell Redactor de La Intervia. El Consell Redactor de La Intervia no s’identifica necessàriament amb les opinions expressades per les Col·laboradores que escriuen en el portal. El Consell Redactor rebutja qualsevol responsabilitat sobre la informació continguda en aquesta pàgina web no el·laborada pel propi Consell Redactor i queda eximit de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin derivar-se de la captació i ús per part de tercers de les informacions i opinions facilitades per les Col·laboradores. Els continguts no seran objecte de comprovació per part del Consell Redactor de La Intervia i la seva veracitat, exactitud o actualitat és responsabilitat de les Col·laboradores.