La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

Com ha estat l’acompanyament dels infants després de l’1 d’octubre?

Entre moltes preocupacions i efectes que va deixar la violència i repressió viscuda durant l'1 d'octubre, un es trobava en com acompanyar els infants. En parlem amb la Lídia Casanovas, de la cooperativa Fil a l'Agulla.
Com ha estat l’acompanyament dels infants després de l’1 d’octubre?
Lídia Casanovas, de la cooperativa Fil a l'Agulla
novembre 21
09:23 2017

La repressió viscuda durant l’1 d’octubre va obrir dubtes entre les persones adultes de com acompanyar els infants davant el context polític a Catalunya. Algunes entitats com la cooperativa Fil a l’Agulla van generar espais de trobada on les mateixes expressaven les seves pors i incerteses. Parlem amb la Lídia Casanovas, de Fil a l’Agulla, que explica el fons d’alguns dels tallers que van realitzar.