La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

Quins efectes ha provocat la repressió viscuda l’1 d’octubre?

Les conseqüències de l'actuació policial viscuda l'1 d'octubre davant l'escola Ramon Llull s'allarguen més enllà d'aquella jornada. En parlem amb veïnes que en van ser testimoni i amb Elisenda Pradell, coordinadora de l'àrea psicosocial d'Irídia.
Quins efectes ha provocat la repressió viscuda l’1 d’octubre?
novembre 14
13:46 2017

Durant la jornada de l’1 d’Octubre, les veïnes que es trobaven a l’Escola Ramon Llull, al barri del Fort Pienc, van viure fortes càrregues policials per part de la Policia Nacional. Parlem amb algunes veïnes del barri, que expliquen la seva experiència, i Elisenda Pradell Gejo, coordinadora de l’àrea psicosocial d’Irídia, que explica els efectes de la repressió i la violència institucional en les persones i en la comunitat.