La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

Una lectura sobre política, història i teoria feminista

La Biblioteca Marina Ginestà, d'El Rec Ateneu Popular del Fort Pienc, compta amb un secció dedicada a feminismes.
Una lectura sobre política, història i teoria feminista
Biblioteca Marina Ginestà de l'Ateneu Popular del Fort Pienc, el Rec/ MAR LÓPEZ
abril 22
09:00 2016

Des de la Biblioteca Marina Ginestà recomanen Revolución en punto cero. Trabajo doméstico, reproducción y luchas feministas de Silvia Federici. Un recull de tretze articles en els quals l’autora fa un repàs des de l’any 1975 fins l’actualitat al voltant del treball domèstic, la globalització, la reproducció social i els comuns. En aquest llibre, Federici aborda temes com el reconeixement de les feines no assalariades, el qüestionament del sou com a forma de divisió social, l’acumulació del capital, la violència del neoliberalisme cap a les dones pageses i les lluites basades en relacions socials solidàries i no mercantilitzades.