La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

La història d’una vida de compromís i amor

Manel Aisa, membre de l'Ateneu Enciclopèdic Popular i veí de Sant Antoni, ens explica el perquè de la seva elecció per al dia del llibre.
La història d’una vida de compromís i amor
abril 21
09:00 2016

El llibreter Manel Aisa, del barri de Sant Antoni i membre de l’Ateneu Enciclopèdic Popular, recomana Amor y anarquía. Les històries que narra Doris Ensinger, alemana afincada a Barcelona, ens porten a recórrer, primer, l’Alemanya de la Segona Guerra Mundial i la postguerra al país germànic. En la segona part ens trasllada a la Barcelona anarquista de la transició llibertària que va conèixer de la mà del seu company Luís Andrés Edo. Per a en Manel, un llibre imprescindible per al moviment llibertari de l’època i obert a qualsevol inquiet.