La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

Una novel·la sobre l’odissea d’un escriptor i el procés de creació d’un llibre

Des de la llibreria Documenta, a la Dreta de l'Eixample, l'Eric recomana una lectura de ficció
Una novel·la sobre l’odissea d’un escriptor i el procés de creació d’un llibre
Portada del llibre recomenat per Documenta, a l'interior de la llibreria/ MAR LÓPEZ
abril 20
09:00 2016

El viatge d’un jove escriptor als Estats Units amb l’objectiu d’acabar el seu segon llibre desemboca en tot tipus d’aventures que fan oblidar el propòsit principal d’aquest. D’això tracta Jambalaia, d’Albert Forns, una novel·la amb tocs humorístics que sovint arriben a l’absurd, guanyadora del I Premi Llibres Anagrama 2016. Un relat construït a partir de petites històries que es troben en un poble de pescadors envaït per noves tribus urbanes que arriben de la postmodernitat de Nova York. Tot això narrat de la veu d’un jove escriptor obsessionat i atrapat en la creació de la seva segona novel·la. Una lectura fresca que incorpora diferents gèneres i que acaba parlant de si mateixa i del procés d’escriptura d’un llibre.