La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

Llegir per recuperar la memòria històrica de la nostra ciutat

La Biblioteca Social Conxa Pérez de l'Entrebanc, l'Ateneu de l'Esquerra de l'Eixample llança una proposta per al dia del llibre
Llegir per recuperar la memòria històrica de la nostra ciutat
L'Alba, de la Biblioteca Social Conxa Pérez/ MAR LÓPEZ
abril 19
09:00 2016

Una experiencia de crónica autogestionada de Félix Carrasquer és la recomanació de la Biblioteca Social Conxa Pérez ubicada a l’Ateneu l’Entrebanc. Una lectura que planteja un exercici de memòria llibertària de la ciutat a través de la història de l’Escola Eliseo Reclús. En aquest llibre l’autor relata la trajectòria de l’escola que ell mateix va engengar amb els seus germans i des d’on va promoure la pedagogia llibertària.