La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

Un llibre col·lectiu que amb dolor i força escriu la pròpia història

Des del barri de la Sagrada Família, el Jesús de la llibreria La Caníbal ens fa la seva recomanació literària.
Un llibre col·lectiu que amb dolor i força escriu la pròpia història
abril 18
09:00 2016

Amb el llibre, de portada onírica a les mans, el Jesús de la Caníbal recomana Ciutat Morta crónica del caso 4f. L’autoria col·lectiva i l’autoedició són dues característiques que defineixen el que podrem trobar en les seves pàgines: un recull d’escrits, documents, poesia, reflexions… que ens transporten a la història del muntatge policial que van viure algunes de les mateixes autores. Tal i com diu el Jesús, cal destacar la importància d’auto-historitzar-se i veure com l’experiència, la política i l’art no són coses que hagin d’estar separades.