La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

Carta oberta sobre el moment de ‘La Intervia’

El Consell Redactor fa una crida a la implicació per mantenir viu i actiu el projecte
Carta oberta sobre el moment de ‘La Intervia’
Presentació de 'La Intervia' a l'exposició "BCN ideal / BCN real", al centre cívic La Farinera del Clot / ANNA FANDO
octubre 19
09:00 2015

Estimades lectores i companyes de carrer,

Volíem compartir amb vosaltres aquest escrit per explicar-vos en quin moment es troba el consell redactor de LA INTERVIA.

Ens trobem en un moment fràgil i delicat, amb poc múscul per seguir cobrint i informant sobre l’activitat dels barris de l’Eixample a un ritme continuat. La implicació en diverses lluites, la falta de temps, l’escassetat de mans i col·laboradores i la pròpia fluctuació de totes les membres del col·lectiu, han fet que el projecte de LA INTERVIA se’n ressenteixi i debiliti, tot afectant l’activitat del mitjà. És per això que aquests mesos hem estat poc visibles, i és que els replantejaments i les assemblees internes per organitzar-nos i readaptar-nos a la nova situació han estat el nostre principal eix de treball.

Tot i així, les persones que seguim, mantenim la voluntat i la motivació de continuar amb la nostra tasca i de seguir implicant-nos per consolidar i expandir un mitjà d’informació popular en els barris de l’Eixample; una tasca que considerem essencial per reforçar el teixit social d’uns barris que no disposen de mitjans de comunicació lliures i autogestionats.

És per això que us fem una crida a la col·laboració i a la solidaritat amb un mitjà en hores baixes però amb moltes ganes de renéixer.

Qualsevol impuls és ben rebut: aquelles que vulgueu col·laborar o bé participar de forma activa; aquelles que redacteu; que assistiu a actes o xerrades als barris; que vulgueu investigar; que vulgueu mostrar la vostra opinió sobre algun tema; que vulgueu corregir o editar, fer vídeos o fotos, amb coneixement d’informàtica o amb d’altres habilitats que considereu positives per al projecte… sou benvingudes, passeu, passeu!

A poc a poc però amb la ferma intenció de continuar fent de LA INTERVIA un mitjà implicat i amb ganes d’escriure sobre tot allò que remou els barris de l’Eixample.

Ens veiem al carrer!

(Les interessades, a qui les nostres paraules hagin calat ben fons, ens podeu escriure a redaccio@laintervia.cat i estarem encantadíssimes de contactar amb vosaltres)