La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

La festa major excava la Sagrada Barricada

La cruïlla que crea l'avinguda de Gaudí amb els carrers de la Indústria i de Castillejos es va convertir en l'espai per celebrar la festa de la Sagrada Barricada
abril 29
09:00 2015

Una jornada lúdica i combativa es va celebrar el dissabte 25 d’abril, en el marc de la festa major del barri de la Sagrada Família, en suport dels espai okupats amenaçats de desallotjament del barri: el CSOA La Indústria i l’ELI La Clandestina.

Al matí una cercavila va recórrer els carrers engalanats i plens de gent que gaudia de les activitats de la festa major. Durant el recorregut es van fer càntics en suport dels espais okupats, es va senyalar l’empresa Tapes Gaudí com a culpable d’assetjament laboral —un cas fet públic les últimes setmanes— i també es va mostrar solidaritat a la plantilla en vaga de Movistar.

Tot seguit el grup de teatre Asetatro va representar una escena en què es mostraven les conseqüències de la llei de fugues ideada pel governador militar de Barcelona Martínez Anido el 1920. El final va sorprendre a tothom.

Una paella vegana va posar el punt i final a les activitats del matí.