La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

Fi de festa a Sant Antoni amb la Vaga de Totes i l’Assemblea de Joves

El barri va acomiadar la Festa Major 2015 amb una jornada festiva i de debat organitzada pel comitè local de la vaga feminista i el col·lectiu juvenil
gener 27
17:53 2015

Un debat sobre l’estratègia de la Vaga de Totes al barri va permetre posar en contacte diferents generacions de lluitadores feministes de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni i d’altres dones que encara no hi havien participat. L’avinguda de Mistral també va ser l’escenari del concert de les veus feministes de les Placentes Enfurismades, acompanyades en alguns moments per del guitarres del Duo Llatina, i també d’un taller de ioga.

En el mateix espai els participants del Concurs de Paelles, convocat per l’Assemblea de Joves de Sant Antoni, preparaven les seves delícies gastronòmiques. La jornada es va tancar amb una paellada popular a càrrec del jovent del barri i l’actuació dels Monòlegs de la Vagina.

Cap comentari

No hi ha cap comentari

No hi ha cap comentari. Vols afegir-ne un?

Escriu un comentari

Escriu un comentari