La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

A la tardor estem de festa major

La cultura popular serà la protagonista de nou al barri de la Sagrada Família
octubre 13
19:02 2014

El barri del Poblet celebra la seva festa major de tardor del 17 al 19 d’octubre, amb diversos actes i activitats organitzats per les entitats del barri, reivindicant així l’espai públic com a lloc de trobada i cohesió social. Enguany les festes començaran amb una cercavila de totes les colles de cultura popular del barri, seguit d’un concert organitzat per la colla castellera del barri, que celebra els tretze anys d’existència més forta que mai i amb moltes ganes que anem a gaudir dels seus castells i també dels de les colles convidades. En aquest sentit, no podem oblidar tampoc les vesprades dels grups musicals de les colles de cultura popular, dissabte a la tarda, el taller infantil de diables o el posterior correfoc dels Bestialots Espurnats i la Farfolla.

Aquest any, el nou col·lectiu juvenil del barri, Joves del Poblet, que aplega diversitat de membres, tant associades a entitats juvenils del barri com persones que no ho estan, surt al carrer amb ganes de dinamitzar i donar-li vida al barri, organitzant —en la primera edició en què participa a les festes de tardor— un sopar jove completament autogestionat, el dissabte 18.

Situat al parc de la Sagrada Família, l’acte començarà a les 19.30 h (horari que permetrà l’assistència a la convocatòria de la plataforma Recuperem el Niza) amb la primera edició de la Partida del Poblet, competició festiva on l’enginy i la cooperació tindran un paper protagonista.

Durant el sopar popular, que comptarà amb un concurs de pastissos i dolços per postres, s’entregaran els premis de les activitats anteriors i podrem trobar alguna altra sorpresa referent a aquest col·lectiu autogestionat del barri.

Per amenitzar la sobretaula i la fi de festa, actuaran el Marcel Marimon i l’Ismael Martínez, components del conegut grup gracienc Rumb al Bar, que ens faran gaudir amb la seva rumba catalana.

Des de Joves del Poblet volem convidar a tothom a participar d’aquestes petites festes de tardor, a gaudir i viure amb nosaltres totes les activitats que les colles de cultura popular us han preparat amb tot el seu esforç i il·lusió. També convidem el jovent del barri a engrescar-se i participar d’aquest projecte que tot just hem acabat d’engegar, obert a qualsevol persona que tingui ganes de participar activament al moviment associatiu del seu entorn social més proper.

Cap comentari

No hi ha cap comentari

No hi ha cap comentari. Vols afegir-ne un?

Escriu un comentari

Escriu un comentari