La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

La plaça de les derrotes catalanes

La remodelació de la plaça de les Glòries s’ha reiniciat aquest darrer any, presentada com una resposta a una demanda ciutadana per part de les associacions de veïns i veïnes
juny 25
13:40 2014

La remodelació de la plaça de les Glòries s’ha reiniciat aquest darrer any, presentada com una resposta a una demanda ciutadana per part de les associacions de veïns i veïnes dels quatre barris que conflueixen a la plaça: la Sagrada Família, el Fort Pienc, el Clot – Camp de l’Arpa i el Poblenou. Segons urbanistes i arquitectes, aquesta remodelació serà un fracàs que perjudicarà el conjunt de la ciutat. Pels veïns i veïnes és una remodelació necessària que han reivindicat des de fa molt de temps. La pregunta que planteja el documental és si darrere d’aquest projecte hi ha altres interessos per part de l’Ajuntament relacionats amb el turisme i l’especulació. Aquest documental ha estat realitzat per estudiants de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Cap comentari

No hi ha cap comentari

No hi ha cap comentari. Vols afegir-ne un?

Escriu un comentari

Escriu un comentari