La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

Matí de resistència a l’Ateneu Popular de l’Eixample

La comitiva judicial va cancel·lar el desallotjament i ara s'està a l'espera de conèixer la nova data.
abril 10
15:44 2014

La data fixada pel desallotjament de l’Ateneu Popular de l’Eixample era dimarts 8 d’abril. Des de primera hora del matí, nombroses persones es van anar concentrant a l’entrada del passatge on està situat l’Ateneu. Un esmorzar i una mostra de llibres per compartir van fer més suportable l’espera. També es va realitzar un mural en defensa de les okupacions.

Cap a les dotze  del migdia va arribar la comitiva judicial que després de parlar amb l’advocat de la propietat va marxar cancel·lant l’ordre de desallotjament. L’advocada de l’Ateneu no en va tenir constància fins passades les tres de la tarda.

En aquests moments encara és incert quin serà el proper dia que es fixarà per executar la sentència. Malgrat tot, les activitats a l’espai continuen.

Cap comentari

No hi ha cap comentari

No hi ha cap comentari. Vols afegir-ne un?

Escriu un comentari

Escriu un comentari