La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

El Fort Pienc celebra la IX Calçotada Jove

La plaça del Fort Pienc es converteix per novè any consecutiu, en una trobada d'entitats i grups com la Bastonera de l'Eixample, Arran Fort Pienc, el Casal de Joves Xiroc o l'Esplai Xiroc que dia a dia fan barri i representen el jovent actiu, participatiu i autogestionat
El Fort Pienc celebra la IX Calçotada Jove
El jovent del Fort Pienc celebra la seva IX Calçotada / MARIA DEL MAR LOPEZ
abril 01
16:52 2014

Aquest any, la Calçotada Jove s’emmarca en la campanya “Exigim Espais” que ha impulsat el jovent del Fort Pienc per reivindicar l’ús de l’espai públic i reclamar un model cooperatiu, autogestionat, horitzontal, solidari i crític.

Cap comentari

No hi ha cap comentari

No hi ha cap comentari. Vols afegir-ne un?

Escriu un comentari

Escriu un comentari