La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

Grups feministes s’encadenen a les portes de la Sagrada Família

Les accions contra la reforma de la llei de l'avortament de Gallardón se succeeixen setmana rere setmana a les portes del temple
febrer 10
23:50 2014

La reforma de la llei de l’avortament que ha impulsat el Partit Popular està suscitant tot tipus de mobilitzacions en contra. Diumenge 9 de febrer al matí, diversos col·lectius feministes (Acció Lila de Manresa, Assemblea de Dones Feministes de Gràcia, Gatamaula de Barcelona, Justa Revolta de Sabadell, Horta Feminista del barri d’Horta i el col·lectiu de dones de l’Eixample) van encadenar-se a les portes de la Sagrada Família per denunciar el retrocés que aquesta llei significa per als drets de les dones.

Durant més de dues hores les gairebé 100 persones concentrades davant del temple no van parar de cridar consignes a favor del dret al propi cos.

Al final van llegir un manifest on deixaven clara la seva posició: “Si la sanitat pública no ofereix els mitjans per garantir avortaments segurs, les dones ens tornarem a organitzar, tornarem a desobeir i tornarem a avortar amb els nostres propis mitjans.”

Comparteix

Cap comentari

No hi ha cap comentari

No hi ha cap comentari. Vols afegir-ne un?

Escriu un comentari

Escriu un comentari