La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

Concurs de fotografies amb motiu del Dia Internacional de la no violència contra les dones i les nenes

Inaugurem secció en motiu del 25 de novembre, Dia Internacional de la No Violència Contra les Dones i les Nenes.
Concurs de fotografies amb motiu del Dia Internacional de la no violència contra les dones i les nenes
novembre 26
13:05 2013

Eixamplins i eixamplines, tenim una proposta per a vosaltres. Des d’avui i fins el 3 de desembre a les 23.59h podeu participar al concurs de fotografies amb motiu del 25 de novembre, Dia internacional de la no violència vers les dones i les nenes. El tema és “Trencant els imaginaris, desmuntant la cultura de la por”. Durant tota aquesta setmana, podeu enviar-nos fotos que, per vosaltres, simbolitzin l’apoderament i l’alliberament de les dones i expliqueu-nos per què en una o dues línies. Les 5 obres guanyadores formaran part d’una galeria virtual al nostre web. Podeu participar-hi enviant les fotografies a través de Twitter o Facebook amb el hashtag #LaInterviaDesmuntantLaPor o per correu electrònic a miratu@laintervia.cat

Cap comentari

No hi ha cap comentari

No hi ha cap comentari. Vols afegir-ne un?

Escriu un comentari

Escriu un comentari