La Intervia

El portal d'informació de l'Eixample

Can Botxí es mobilitza i es proposa continuar el projecte

La manifestació convocada en rebuig del desallotjament fa una crida a continuar el projecte
Can Botxí es mobilitza i es proposa continuar el projecte
Capçalera de la manifestació en defensa de Can Botxí
novembre 14
09:50 2013

Més de 200 persones s’han manifestat pels carrers del baix Guinardó per rebutjar el desallotjament del CSA Can Botxí del passat dilluns 11 de novembre.

La manifestació, sota el lema “Can Botxí es queda aquí. Que se senti la ràbia”, ha sortit del mateix Centre Social (c. Lepant 371) i ha pujat pel carrer Padilla fins a la seu del districte d’Horta-Guinardó. Les manifestants, algunes amb torxes, han corejat lemes en contra del desallotjament i en favor de la cultura popular i els espais okupats. A més a més, han volgut deixar clar que el projecte del centre no acaba amb el desallotjament i el desnonament de les vint okupants, sinó que el projecte tindrà continuïtat.

La regidora Francina Vila i el gerent del districte Carles Mas han estat al centre de les crítiques dels manifestants per ser els responsables del desallotjament. La Guàrdia Urbana i la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra, presents durant la manifestació amb set furgonetes, també han rebut crítiques de les manifestants.

La manifestació s’ha desconvocat al CSA Can Botxí després de llegir-se un emotiu comunicat.